Jump to content
Indianapolis Colts
Indianapolis Colts Fan Forum

industrialmachine

Rookie
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Fields

  • About Me
    <p>
    industrialmachine-5<br />
     از هر كیلو میوه  چند كیلو میوه  خشك  تولید می شود ؟<br /><a href="https://www.bekrdaneh.ir/fa/articles/221-how-much-dried-fruit-does-each-kilo-of-fruit-yield" rel="external nofollow">هر کیلو میوه چقدر میوه خشک میدهد؟</a>
    </p>

    <p>
    نسبت فوق برای هرمیوه متفاوت است برای مثال سیب سبك است وحدود 12 تا 15 درصد ورودی به محصول  تبدیل  می شود ولی آناناس و هلو سنگین  هستند  و حدود  18  تا  22  درصد  ورودی به  محصول  تبدیل  می شود.<br />
    بطور میانگین از هر 8 تا 10 کیلو یک کیلو خروجی می دهد .
    </p>

    <p>
    طرز کار میوه خشک کن چگونه است و چرا نمی‌توان به‌جای آن از فر استفاده کرد؟<br />
    خشک‌کن‌ها آب میان‌بافتی مواد غذایی را بدون هیچ پختی خشک می‌کنند. دستگاه‌های میوه خشک‌ کن برای انجام این فرایند به المنت حرارتی و فن مجهزند. المنت حرارتی گرما تولید می‌کند و فن گرمای تولیدشده را داخل دستگاه به‌گردش درمی‌آورد.<br /><a href="https://www.bekrdaneh.ir/fa/articles/218-making-home-fruit-dryer" rel="external nofollow">ساخت دستگاه میوه خشک کن خانگی</a>
    </p>

    <p>
    حتما می‌پرسید مگر نمی‌شود همین کار را داخل فر انجام داد؟ راستش نتیجه کار در فر به‌خوبی میوه خشک‌ کن‌‌ درنمی‌آید! فرهای ترکیبی یا کامبی (فرهایی که یک‌جا از سیستم بخارپز و کانوِکشن  برخوردارند)، البته مدل‌بالاها، معمولا تنظیمات ویژه خشک‌کن هم دارند. اما بیشتر فرهای کانوکشن یا فن‌دار و همچنین فرهای معمولی قادر به تولید گرمای با مختصات لازم برای خشک‌کردن مواد غذایی نیستند و نقاط غیر هم‌دما ایجاد می‌کنند.<br /><a href="https://www.bekrdaneh.ir/fa/articles/220-disadvantages-fruit-dryer" rel="external nofollow">مضرات دستگاه میوه خشک کن</a>
    </p>

    <p>
    ضمن اینکه گستره دمایی اغلب فرها برای خشک‌کردن بیشتر انواع میوه‌ها و سایر مواد غذایی زیادی داغ است. وقتی هم که دما از حد لازم بالاتر باشد، مواد غذایی به‌جای خشک‌شدن می‌پزند و درنتیجه بخش قابل‌توجهی از طعم و مواد مغذی‌شان از دست می‌رود. ضمنا دستگاه‌های خشک‌ کن مواد غذایی از لحاظ مصرف برق هم در مقایسه با فر برتری دارند.
    </p>

    <p>
    خواص بیشمار ارده<br /><a href="https://www.bekrdaneh.ir/fa/articles/223-properties-of-sesame-pudding-and-sap" rel="external nofollow">خواص ارده و شیره</a>
    </p>

    <p>
    برای اینکه به خواص ارده و شیره اشاره کنیم در ابتدا بهتر است خواص ماده اصلی تشکیل دهنده ارده یعنی همان کنجد به طور مختصر بگوییم.<br />
    کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده 14 درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است؛ مصرف 50 گرم از کنجد، 25 درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می کند.<br />
    دانه کنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است. کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار می آید.<br />
    این دانه منبع آهن گیاهی است که برای رفع خستگی مفید است همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که مبتلا به کم خونی فقر آهن هستند می تواند بسیار م?ثر باشد.
    </p>

    <p>
    روغن های مایع دارای پیوندهای دوگانه یا سه گانه می باشند ( به آنها سیر نشده یا غیر اشباع می گویند). برای این که آن ها را به صورت جامد درآورند? یا هیدروژن اشباع می کنند (سیر می کنند). یعنی به هر پیوند اضافه ? دو اتم هیدروژن متصل می نمایند. وقتی روغن سیر شد یا اشباع شد? جامد می شود. کار اضافه کردن هیدروژن به روغن مایع برای اشباع کردن پیوندها و تبدیل آن روغن به روغن جامد را هیدروژانسیون می گویند.<br /><a href="https://www.bekrdaneh.ir/fa/articles/222-what-is-vegetable-oil-made-of" rel="external nofollow">روغن نباتی از چه چیزی درست می شود؟</a>
    </p>

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

industrialmachine's Achievements

Walk On

Walk On (1/6)

0

Reputation

industrialmachine has no recent activity to show
×
×
  • Create New...